top of page
Pelkkä musta taustakuva.jpg
  • Milja

VIERASKYNÄ: Kiia / Taigatimes

Vieraskynä -sarjassa luonnosta, hyvinvoinnista ja luovuudesta kiinnostuneet ja inspiraationsa ammentavat kertovat vuoroin omasta kokemuksestaan ja yritystoiminnastaan näiden ihanien aiheiden parissa. Kunnian ensimmäisestä vieraskynäilystä saa Taigatimesin Kiia!


Kuka olet ja mitä teet?


Hei, olen Kiia Koistinen ja toinen luontomatkailuyrityksen Taiga Timesin perustajista. Jaan oman tarinani teille täällä Forestflow'n blogissa ja toivon, että tarinani inspiroi sinua lähtemään retkelle luontoon, tai viemään omaa luontoon liittyvää yritystoimintaasi eteenpäin.


Kuten mainitsinkin, olen perustanut yritykseni Taiga Timesin yhdessä yhtiökumppanini kanssa, joka sattuu samalla myös olemaan parempi puoliskoni. Järjestämme opastettuja retkiä luontoon ja pääkohderyhmämme ovat kansainväliset matkailijat. Teemme retkiä myös suomalaisten kanssa ja olemme suunnitelleet meidän opastetut vaellusretkemme kotimaan markkinoille. Toimimme Helsingissä ja retkemme sijoittuvat eri alueille pk-seudulla ja Keski-Suomessa, ja niihin aina sisältyy kuljetuksen lisäksi opas, ruokailut ja tarvittavat välineet.


Miten päädyit toimintasi pariin?