top of page

HINNASTO

Päivitetty 14.11.2022.

Palvelut muokataan yksilöllisesti asiakkaan tarpeita vastaamaan. Yleiset ja kaikille avoimet tapahtumat löydät täältä. Lisätietoja palveluista osoitteesta info@forestflow.fi.

METSÄKYLPY

Haluatko hemmotella itseäsi tai järjetää hyvinvointiatukevaa tekemistä tyky-päiviin tai polttareihin? Metsäkylvyt sopivat juuri siihen tarkoitukseen!  Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva luontoelämys. Myös lasten, nuorten ja erityisryhmien metsäkylvyt ovat mahdollisia. Asiakkaalla on oltava voimassaoleva tapaturmavakuutus. Ohjaus suomeksi tai englanniksi.

  • Metsäkylpy 1,5 h 35 e/hlö

  • Metsäkylpy ryhmille 1,5 h 250e (max. 10 hlö) + lisähenkilöt 30 e/hlö.

  • Pitkä metsäkylpy ryhmille 2,5 h 350 e (max 12 hlö) + lisähenkilöt 30 e/hlö

Hinta sisältää ohjatun metsäkylvyn koulutetun ja ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella, tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista, mindfulness-harjoituksia sekä luovaa toimintaa. Juomaksi luomukahvi, tee tai mustikkamehu. Halutessasi voit tilata Metsäkylpyyn myös pientä makeaa tai suoalaista syötävää.

 

Hinnat ovat suuntaa antavia. Lopullinen hinta muodostuu metskäkylvyn osallistujamäärästä, kestosta ja sijainnista riippuen.

ÄÄNIKYLPY

Äänikylpy sopii rentouttavaksi tapahtumaksi esimerkiksi työyhteisölle, kaveriporukalle tai tapahtumiin, kuten polttareihin, synttäreille tai baby showereihin. Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla on erityistoiveita tai kysyttävää, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva äänikylpyelämys. Ohjaus suomeksi tai englanniksi.

  • Äänikylpy 1 h 35 e /hlö

  • Pitkä äänikylpy 1,5 h 40 e / hlö

  • Äänikylpy ryhmille 1,5 h 200 e (max. 10 hlö) + lisähenkilöt 20 e/hlö.)

  • Pitkä äänikylpy ryhmille 2 h 250 e (max. 10 hlö) + lisähenkilöt 25 e/hlö.)

 

Hinta sisältää ohjatun äänikylvyn koulutetun ja ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Äänikylpyinstrumentit ovat: 6 kristallimaljaa, 1 metallimalja, 1 symbaali, 1 triangeli, 2 tuulikelloa, shamaanirumpu ja gongi. Äänikylpyyn kuuluu lisäksi ohjattu meditaatio ja mielikuvaharjoitus.

TÄRKEÄÄ

  • Maksaminen tapahtuu laskulla tai forestflow'n nettisivujen kautta. Kysy lisätietoja.

  • Asiakkaalla on oltava voimassa oleva tapaturmavakuutus.

bottom of page