top of page

ke 29. maalisk.

|

Helsinki

Yinjooga + äänikylpy

Tämä tunti yhdistää yinjoogan ja kristallimaljoilla toteutettavan äänikylvyn, jolloin lopputuloksena on normaaliakin rentouttavampi ja aisteja hellivä kokemus. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Yinjooga + äänikylpy

Aika & paikka

29. maalisk. klo 18.30 – 20.00

Helsinki, Tilanhoitajankaari 9, 00790 Helsinki, Finland

Osallistujat

Tietoja tapahtumasta

MITÄ? Yinjooga + äänikylpy.

MISSÄ? Asukastalo Kaari, Tilanhoitajankaari 9, 00790 Helsinki.

MILLOIN? Klo 18.30-20.00

HINTA: 15 € / hlö. Ostamalla lipun varaat paikkasi tunnille.

VALMISTAUTUMINEN: Pukeudu lämpimiin ja mukaviin vaatteisiin. Ota mukaan oma joogamatto.

RYHMÄKOKO: Max 10 osallistujaa.

Yinjooga + äänikylpy -erikoistunti: Tämän joogatunnin loppurentoutus eli savasana on ekstrapitkä (30 min) ja pääset nauttimaan sen aikana kauniisti soivista kristallisista äänimaljoista sekä Koshin tuulikelloista.

Mitä yin-jooga on?

Yin-jooga on sekä kehon että mielen harjoitus ja toimii hyvävä vastapainona yang-tyyppiselle eli voimakkaalle ja fyysiselle harjoitukselle tai elämäntavalle. Yin lisää kehon joustavuutta ja liikkuvuutta, mutta tekee saman myös mielelle. Tässä joogamuodossa keskitytään erityisesti alavartalon avaukseen, lonkkiin, selkään ja jalkoihin.

Mitä yin-joogassa tehdään?

Forestflow'n yin-jooga koostuu viidestä eri osasta, joita ovat:

 • tunnin teema (esimerkiksi vuodenaika tai tunne, jota käsitellään)
 • pranayama eli hengitysharjoitus
 • asanat eli jooga-asennot
 • savasana eli loppurentoutus
 • meditaatio

​Keskeistä yin-joogassa on se, että asanoihin siirrytään rauhallisesti ja niissä viivytään 2-5 minuuttia asanasta riippuen. Asanat tehdään pääosin lattiatasossa istuen tai maaten. Tunnin alkuun tehdään pientä vetreyttävää liikettä sekä pranayama- eli hengitysharjoitus.

Ihanteellinen yinjooga asento löytyy silloin, kun tunnet pientä venytystä ja voit olla asanassa rennosti, kehoa pakottamatta. Yinjoogassa käytetään usein apuvälineitä, kuten blokkeja tai vilttejä. Niiden tarkoitus on mahdollistaa se, että asanoissa pystyy olemaan tuettuna ja mukavasti. Forestflow'n yin-joogassa käytetään myös rentouttavia instrumentteja, kuten Koshin tuulikelloja.

Kenelle yin-jooga sopii?

Forestflow'n yinjoogatunnit sopivat kaikille mielen ja kehon kanssa työskentelystä kiinnostuneille. Yinjooga tasapainottaa stressaantunutta tai kuormittunutta kehoa ja mieltä. Asanoista annetaan erilaisia vaihtoehtoja, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan, olit sitten joogannut jo pidempään tai kokeilit yinjoogaa ensimmäistä kertaa. Säännöllisen yin-harjoituksen myötä opit viemään meditatiivisen ja hyväksyvän asenteen myös joogamaton ulkopuolelle.

LISÄTIEDOT/INFO:

Milja Harju

puh. 044 324 1692

info@foresflow.fi

Liput

Hinta

Määrä

SUMMA

 • Yinjooga + äänikylpy

  15,00 €

  15,00 €

  0

  0,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page