la 14. toukok. | Agronominkatu 24

Toukokuun Metsäkylpy

Ohjattu meditatiivinen ja rentouttava hetki luonnon keskellä. Metsäkylpy pohjautuu luonnon hyvinvointivaikutuksiin ja mindfulnessiin.
Toukokuun Metsäkylpy

Paikka & aika

14. toukok. klo 15.00 – 16.30
Agronominkatu 24, 00790 Helsinki

Tietoja tapahtumasta

MITÄ? Toukokuun Metsäkylpy

MISSÄ? Latokartanon urheilupuiston lähellä oleva metsäalue. Kokoontuminen urheilupuiston kuntosalilaitteiden kohdalla, ulkona.

MILLOIN? Lauantaina 14.5. klo 15-16.30.

HINTA: 25€ /hlö. Ostamalla lipun varmistat paikkasi tapahtumaan.

VALMISTAUTUMINEN: Säähän sopivat, lämpimät vaatteet ja mukavat kengät sekä istuinalusta, jos sellainen löytyy. Metsäkylvyssä ollaan paljon paikoillaan ja liikutaan hitaasti. Kokemukseen kuuluu kahvi ja tee.

Mikä metsäkylpy on?

Metsäkylpy on terapeuttinen ja meditatiivinen hetki luonnossa, jossa on tarkoitus päästä syvään rauhan tilaan käyttäen kaikkia aisteja: näkö-, kuulo-, haju-, maku- ja tuntoaistia. Metsäkylvyssä yhdistyvät mindfulness ja luonnon hyvinvointivaikutukset.

Mitä metsäkylvyssä tehdään?

Metsäkylpy alkaa aina rauhoittumisella ja tilanteeseen keskittymällä. Tähän käytetään hengitysharjoituksia ja aistikokemuksia. Metsäkylvyn aikana ollaan usein hiljaisuudessa, jotta mahdollistetaan rentoutuminen ja "metsään uppoutuminen". Ohjaaja antaa erilaisia harjoituksia, joiden avulla tutustutaan metsään kaikkien aistien kautta. Harjoituksina voi olla esimerkiksi mieleisten elementtien etsimistä ja tutkimista, silmät kiinni maassa makoilua tai oksien havinan tahtiin hengittämistä.

Metsäkylvyn vaikutukset

Metsäkylpy syvästi rauhoittava ja voimaannuttava kokemus. Laadukas ja ohjattu metsäkylpy mahdollistaa asiakkaan heittäytymisen ja kontrollista luopumisen, jolloin saa vain nauttia ja vastaanottaa sen, mitä luonto tarjoaa. Metsäkylpy on unohtumaton kokemus sekä fyysisesti että psyykkisesti. Metsästä palattuasi olet hieman rauhallisempi, levollisempi ja onnellisempi kuin sinne mennessäsi.

Asiakaskokemuksia Forestflow'n metsäkylvyistä:

 • "Ennen metsäkylpyä olo oli stressaantunut ja hieman hermostunut. Luonnossa oleminen ja rauhassa tehdyt harjoitukset rentouttivat ja metsäkylvyn jälkeen oli todella rentoutunut"
 • "Parasta metsäkylvyssä olivat pitkät harjoitukset, esim. oman lempipuun etsimisharjoitus."
 • "Ohjaajan miellyttävä ja rauhallinen ääni sopivat metsäkylpyyn loistavasti! Ihana kokemus, jälkeenpäin oli maadoittunut ja kiitollinen olo."

Tervetuloa nauttimaan!

LISÄTIEDOT:

Milja Harju

puh. 044 324 1692

info@forestflow.fi

Liput
Hinta
Määrä
SUMMA
 • Toukokuun Metsäkylpy
  €25
  €25
  0
  €0
Yhteensä€0

Jaa tämä tapahtuma