la 16. huhtik. | Online-tapahtuma

Täydenkuun Rituaali

Inspiroiva rituaali, joka johdattelee sinut omien ajatusten ja tunteiden äärelle. Sisältää rentouttavan meditaation ja itsetuntemusta lisäävän maalaus- ja kirjoitustehtävän.
Täydenkuun Rituaali

Paikka & aika

16. huhtik. klo 18.00 – 20.00
Online-tapahtuma

Tietoja tapahtumasta

Inspiroiva ja rituaali, joka johdattelee sinut omien ajatusten ja tunteiden äärelle. Sisältää rentouttavan meditaation ja itsetuntemusta lisäävän maalaus- ja kirjoitustehtävän. Tarkastelemme täysikuun teemaa mukaillen kulunutta kuukautta, siihen sisältyneitä onnen hetkiä sekä haasteita. Kirjoitustehtävässä syvennytään siihen, mitä on kuluneesta kuukaudesta oppinut ja millaisia asioita toivoo seuraavan kuukauden tuovan tullessaan.

Täysikuu on kaunis ja maaginen ilmestys. Kuuhun liitetään monia eri uskomuksia ja kuulla on erityinen merkitys esimerkiksi luonnonuskoissa. Kuun vaiheet symboloivat erilaisia asioioita ja eri vaiheiden on katsottu olevan otollisia myös erilaisten asioiden ja ajatusten luomiseen. Täysikuun ajatellaan olevan aikaa, jolloi voidaan ns. kerätä hedelmät, jotka aikaisempien kuiden aikana on kylvetty. Täysikuu yhdistetään myös suojeluun, puhdistautumiseen, parantumiseen sekä omien toiveiden ja tavoitteiden täyttymiseen. Tapahtuman sisältö ja harjoitukset sopivat kenelle tahansa itsetuntemuksen syventämisestä kiinnostuneelle.

Ajatuksena on, että jokainen saa tehdä harjoitukset ja tehtävät omassa rauhassaan. Omia ajatuksia ei tarvitse jakaa, mutta siihen on mahdollisuus tapahtuman lopussa järjestettävässä loppupiirissa. Tapahtuman harjoitukset auttavat tarkastelemaan omia ajatuksia ja tunteita sekä omaa elämää. Ajatusten ja harjoitusten myötä on mahdollista tarkastella realistisesti, mihin suuntaan oma elämä on menossa, kaipaisiko siihen jotakin lisää, jotakin vähemmän tai onko kaikki kenties hyvin juuri nyt.

MITÄ: Täydenkuun rituaali - huhtikuu 2022

MISSÄ: Onlinetapahtuma, alustana Microsoft Teams. Ei vaadi osallistujalta ohjelman lataamista.

MILLOIN: Lauantaina 16.4. klo 18 - 20.00.

HINTA: 12€ / hlö.

Max 10 ja min 2 osallistujaa.

VALMISTAUTUMINEN

 • Tarvitset osallistuaksesi vain puhelimen tai tietokoneen, internetyhteyden ja rauhallisen, mukavan tilan. Halutessasi varaa mukaan myös kuulokkeet tai hyvät kaiuttimet.
 • Tapahtuman osallistujat saavat viikkoa ennen tapahtumaa infokirjeen, joka sisältää  vapaaehtoisia ohjeistuksia iltaan valmistautumisesta sekä iltaan suunnitellun playlistan.

TAPAHTUMAN SISÄLTÖ

 • Mielikuva- ja hengitysharjoitus
 • Tunnemaalaamista
 • Itsetuntemusta vahvistava kirjoitustehtävä
 • Loppumeditaatio
 • Loppupiiri, jossa mahdollisuus jakaa ajatuksia

LISÄTIEDOT:

Milja Harju

puh. 044 324 1692

info@forestflow.fi

www.forestflow.fi

Liput
Hinta
Määrä
SUMMA
 • Täydenkuun Rituaali - Helmikuu
  €12
  €12
  0
  €0
Yhteensä€0

Jaa tämä tapahtuma