su 22. elok. | Online-tapahtuma

Täydenkuun rituaali

Inspiroiva rituaali, joka johdattelee sinut omien ajatusten ja tunteiden äärelle. Sisältää rentouttavan meditaation ja itsetuntemusta lisäävän maalaus- ja kirjoitustehtävän.
Ilmoittautuminen on päättynyt
Täydenkuun rituaali

Paikka & aika

22. elok. klo 18.00 – 20.00
Online-tapahtuma

Tietoja tapahtumasta

Inspiroiva rituaali, joka johdattelee sinut omien ajatustesi ja tunteidesi äärelle. Sisältää rentouttavan meditaation ja itsetuntemusta lisäävän maalaus- ja kirjoitustehtävän. Tarkastelemme täysikuun teemaa mukaillen kulunutta kuukautta, siihen sisältyneitä onnen hetkiä sekä haasteita. Kirjoitustehtävässä syvennytään siihen, mitä on kuluneesta kuukaudesta oppinut ja millaisia asioita toivoo seuraavan kuukauden tuovan tullessaan.

Täysikuu on kaunis ja maaginen ilmestys. Kuuhun liitetään monia eri uskomuksia ja kuulla onkin erityinen merkitys esimerkiksi luonnonuskoissa. Kuun vaiheet symboloivat tiettyjä asioioita ja eri vaiheiden on katsottu olevan otollisia erilaisten asioiden ja ajatusten luomiseen ja reflektointiin. Täysikuun ajatellaan olevan aikaa, jolloin voidaan ns. kerätä hedelmät, jotka aikaisempien kuiden aikana on kylvetty. Täysikuu yhdistetään myös suojeluun, puhdistautumiseen, parantumiseen sekä omien toiveiden ja tavoitteiden täyttymiseen. Tapahtuman sisältö ja harjoitukset sopivat itsetuntemuksen syventämisestä kiinnostuneille.

Jokainen saa tehdä harjoitukset ja tehtävät omassa rauhassaan. Ajatuksiaan ei tarvitse jakaa, mutta siihen on mahdollisuus tapahtuman lopussa järjestettävässä loppupiirissä. Harjoitukset auttavat tarkastelemaan omia ajatuksia ja tunteita sekä omaa elämää. Ajatusten ja harjoitusten myötä on mahdollista tarkastella realistisesti, mihin suuntaan oma elämä on menossa, kaipaisiko siihen jotakin lisää, jotakin vähemmän vai onko kaikki kenties hyvin juuri nyt.

MITÄ: Täydenkuun rituaali - elokuu 2021

MISSÄ: Online-tapahtuma, alustana Microsoft Teams. Ei vaadi osallistujalta ohjelman lataamista.

MILLOIN: Sunnuntaina 22.8. klo 18.00 - 20.00.

HINTA: 12€ /hlö.

Max 15 henkilöä.

VALMISTAUTUMINEN

 • Tarvitset osallistuaksesi puhelimen tai tietokoneen, internet-yhteyden ja rauhallisen, mukavan tilan. Halutessasi varaa mukaan myös kuulokkeet tai hyvät kaiuttimet.
 • Tapahtuman osallistujat saavat viikkoa ennen tapahtumaa infokirjeen, joka sisältää  vapaaehtoisia ohjeistuksia iltaan valmistautumisesta sekä iltaan suunnitellun playlistan.

TAPAHTUMAN SISÄLTÖ

 • Mielikuva- ja hengitysharjoitus
 • Tunnemaalaamista
 • Itsetuntemusta vahvistava kirjoitustehtävä
 • Loppumeditaatio
 • Loppupiiri, jossa mahdollisuus jakaa ajatuksia

LISÄTIEDOT:

Milja Harju

puh. 044 324 1692

info@forestflow.fi

www.forestflow.fi

Liput
Hinta
Määrä
SUMMA
 • Täydenkuun rituaali 22.8.2021
  €12
  €12
  0
  €0
Yhteensä€0

Jaa tämä tapahtuma