su 31. tammik. | Pilvilampi

Tammikuun Metsäkylpy

Meditatiivinen ja rentouttava kokemus luonnon keskellä. Tammikuun teemana uusi vuosi & inspiraatio. Tarjoushintaan vain 30€!
Ilmoittautuminen on päättynyt
Tammikuun Metsäkylpy

Paikka & aika

31. tammik. klo 12.00 – 13.30
Pilvilampi, Pilvilampi, 65380 Vaasa, Finland

Tietoja tapahtumasta

Tammikuun Metsäkylvyn teemana on uusi vuosi ja inspiroituminen. Aloitamme tapahtuman teemoihin liittyvällä mielikuva- ja hengitysharjoituksella ja jatkamme luonnossa tehtävien mindfulness-tehtävien parissa. Lopussa kahvitellaan ja halutessaan voi jakaa ajatuksia ja tunteita, joita metsäkylpy herätti.

Metsäkylpy on terapeuttinen ja meditatiivinen hetki luonnossa, jossa on tarkoitus päästä syvään rauhan tilaan käyttäen kaikkia aisteja: näkö-, kuulo-, haju-, maku- ja tuntoaistia. Metsäkylvyssä yhdistyvät mindfulness ja luonnon hyvinvointivaikutukset. 

Mitä metsäkylvyssä tehdään?

Metsäkylpy alkaa aina rauhoittumisella ja tilanteeseen keskittymällä. Tähän käytetään hengitysharjoituksia ja aistikokemuksia. Metsäkylvyn aikana ollaan usein hiljaisuudessa, jotta mahdollistetaan rentoutuminen ja "metsään uppoutuminen". Ohjaaja antaa erilaisia harjoituksia, joiden avulla tutustutaan metsään kaikkien aistien kautta. Harjoituksina voi olla esimerkiksi mieleisten elementtien etsimistä ja tutkimista, silmät kiinni ruohossa makoilua tai oksien havinan tahtiin hengittämistä.

Metsäkylvyn vaikutukset

Metsäkylpy syvästi rauhoittava ja voimaannuttava kokemus. Laadukas ja ohjattu metsäkylpy mahdollistaa asiakkaan heittäytymisen ja kontrollista luopumisen, jolloin saa vain nauttia ja vastaanottaa sen, mitä luonto tarjoaa. Metsäkylpy on unohtumaton kokemus sekä fyysisesti että psyykkisesti. Metsästä palattuasi olet hieman rauhallisempi, levollisempi ja onnellisempi kuin sinne mennessäsi.

Miten valmistaudun?

Säähän sopivat, lämpimät vaatteet ja mukavat kengät. Metsäkylvyssä ollaan paljon paikoillaan ja liikutaan hitaasti.

Kokemukseen kuuluu kahvi ja tee.

COVID-19 INFO: Vallitsevan tilanteen vuoksi tapahtumaan myydään rajoitettu määrä lippuja (9kpl). Tulethan tapahtumaan vain terveenä.

Tammikuun Metsäkylpy tutustumishintaan nyt vain 30€ (normaalisti 55€).

Tervetuloa nauttimaan!

Liput
Hinta
Määrä
SUMMA
  • Metsäkylpy 1.5 h 31.1.
    €30
    €30
    0
    €0
Yhteensä€0

Jaa tämä tapahtuma