pe 26. maalisk. | Pikitehtaankatu 26

Maaliskuun Äänikylpy

Meditatiivinen musiikillinen syvärentoutus. Maaliskuussa juhlitaan Forestflow'n 1-vuotissynttäreitä, minkä kunniaksi kaikki maaliskuun tapahtumat puoleen hintaan, äänikylpy siis vain 20€/hlö!
Ilmoittautuminen on päättynyt
Maaliskuun Äänikylpy

Paikka & aika

26. maalisk. klo 18.00 – 19.30
Pikitehtaankatu 26, Pikitehtaankatu 26 as 9, 65200 Vaasa, Finland

Tietoja tapahtumasta

Maaliskuussa juhlitaan Forestflow'n 1-vuotissynttäreitä, minkä kunniaksi kaikki maaliskuun tapahtumat puoleen hintaan! Maaliskuun Äänikylpy siis vain 20€/hlö!

Mitä äänikylpy on?

Äänikylvyssä pääsee rauhoittumaan erilaisin instrumentein tuotettujen kauniiden ja seesteisten äänien myötä jotka sekä kuullostavat hyvältä että tuottavat ääniväreillään rentouttavaa oloa koko kehoon. Asiakkaan ei tarvitse muuta kuin pukeutua mukaviin vaatteisiin ja saapua paikalle. Äänikylpy tehdään lattialla istuen tai maaten riippuen asiakkaan valinnasta.

Mitä äänikylvyssä tehdään?

Ennen äänikylpy tehdään hengitys- ja rentoutusharjoitus sekä käydään läpi äänikylvyssä käytettävät soittimet, joita ovat: seitsemän kristallista äänimaljaa, handpan-rumpu, shamaanirumpu, tuulikellot, matala kongi sekä tiibetiläiset, pienet symbaalit.  Tämän jälkeen ohjaaja aloittaa instrumenttien soittamisen ja asiakas saa vain istua tai maata paikoillaan. Äänikylvyn jälkeen on mahdollista vaihtaa ajatuksia tai kertoa kokemuksestaan loppupiirissä.

Äänikylvyn vaikutukset

Erilaiset instrumentit tuottavat rauhoittavia ja kauniita ääniyhdistelmiä, joihin keskittymällä vaipuu syvään ja rentoutuneeseen tilaan. Hengitys syvenee ja mieli rauhoittuu. Äänikylvyn jälkeen olo on seesteinen ja rauhallinen. Äänikylpy voi herättää voimakkaitakin tunteita ja ajatuksia, joista on mahdollisuus keskustella äänikylvyn jälkeen.

Kokemukseen kuuluu kahvi ja tee.

Tervetuloa nauttimaan!

Liput
Hinta
Määrä
SUMMA
  • Äänikylpy 1,5 h 26.3.2021
    €20
    €20
    0
    €0
Yhteensä€0

Jaa tämä tapahtuma