pe 22. huhtik. | Helsinki

Lumoava yin-jooga

Meditatiivinen yin-jooga rentouttaa kehon ja mielen, syventää hengitystä ja tuo tilaa kehoon. Tervetuloa rentoutumaan ja lisäämään hyvinvointia.
Lumoava yin-jooga

Paikka & aika

22. huhtik. klo 18.00 – 19.00
Helsinki, Tilanhoitajankaari 9, 00790 Helsinki, Finland

Tietoja tapahtumasta

MITÄ? Rauhallista yin-joogaa.

MISSÄ? Asukastalo Lava, Viikki, Helsinki.

MILLOIN: Pe 22.4. klo 18-19.

HINTA: 10€ / hlö. Ostamalla lipun varaat paikkasi tunnille.

VALMISTAUTUMINEN: Pukeudu lämpimiin ja mukaviin vaatteisiin. Ota mukaan oma joogamatto ja jotakin pehmeää, jolla tukea omaa asentoa, esimerkiksi huivi tai pieni viltti.

TÄRKEÄÄ: Tapahtuma siirretään onlineen, mikäli livetoteutus ei vallitsevan tilanteen vuoksi ole mahdollista. Tästä ilmoitetaan niin pian, kuin mahdollista. Osallistujat saavat tässä tapauksessa sähköpostin, josta saa linkin Teams-alustavalla järjestettävään joogaan.

Huhtikuun yin-joogan teema on kevät & valo.

Yin-joogaa järjestetään myös toukokuussa.

Mitä yin-jooga on?

Yin-jooga on sekä kehon että mielen harjoitus ja toimii hyvävä vastapainona yang-tyyppiselle eli voimakkaalle ja fyysiselle harjoitukselle tai elämäntavalle. Yin lisää kehon joustavuutta ja liikkuvuutta, mutta tekee saman myös mielelle. Tässä joogamuodossa keskitytään erityisesti alavartalon avaukseen, lonkkiin, selkään ja jalkoihin.

Mitä yin-joogassa tehdään?

Forestflow'n yin-jooga koostuu Somaya Academyn periaatteiden mukaisesti viidestä eri osasta, joita ovat:

 • tunnin teema (esimerkiksi vuodenaika tai tunne, jota käsitellään)
 • pranayama eli hengitysharjoitus
 • asanat eli jooga-asennot
 • savasana eli loppurentoutus
 • meditaatio

​Keskeistä yin-joogassa on se, että asanoihin siirrytään rauhallisesti ja niissä viivytään 2-5 minuuttia asanasta riippuen. Asanat tehdään pääosin lattiatasossa istuen tai maaten. Ihanteellinen asento löytyy silloin, kun tunnet pientä venytystä ja voit olla asanassa rennosti, kehoa pakottamatta. Yin-joogassa käytetään usein apuvälineitä, kuten blokkeja, blostereita, tyynyjä tai vilttejä. Niiden tarkoitus on mahdollistaa se, että asanoissa pystyy olemaan tuettuna ja mukavasti.

Forestflow'n yin-joogassa käytetään usein myös äänikylvystä tuttuja instrumentteja, kuten tuulikelloja tai äänimaljoja, jotka syventävät harjoitusta.

Kenelle yin-jooga sopii?

Forestflow´n yin-joogatunnit sopivat kaikille mielen ja kehon kanssa työskentelystä kiinnostuneille. Yin-jooga tasapainottaa stressaantunutta tai kuormittunutta kehoa ja mieltä. Asanoista annetaan erilaisia vaihtoehtoja, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan, olit sitten joogannut jo pitempään tai kokeilit yin-joogaa ensimmäistä kertaa. Säännöllisen yin-harjoituksen myötä opit viemään meditatiivisen ja hyväksyvän asenteen myös joogamaton ulkopuolelle.

LISÄTIEDOT/INFO:

Milja Harju

puh. 044 324 1692

info@foresflow.fi

Liput
Hinta
Määrä
SUMMA
 • Lumoava yin-jooga 22.4.2022
  €10
  €10
  0
  €0
Yhteensä€0

Jaa tämä tapahtuma