su 28. helmik. | Pilvilammen luontopolku

Helmikuun Metsäkylpy

Meditatiivinen ja rentouttava kokemus luonnon keskellä. Liput nyt alennushintaan vain 35€/hlö (normaalisti 45€)!
Ilmoittautuminen on päättynyt
Helmikuun Metsäkylpy

Paikka & aika

28. helmik. klo 12.00 – 13.30
Pilvilammen luontopolku, 65380 Vaasa, Finland

Tietoja tapahtumasta

COVID-19 INFO: Vallitsevan tilanteen vuoksi tapahtumaan myydään rajoitettu määrä lippuja (9kpl). Tulethan tapahtumaan terveenä.

Metsäkylpy on terapeuttinen ja meditatiivinen hetki luonnossa, jossa on tarkoitus päästä syvään rauhan tilaan käyttäen kaikkia aisteja: näkö-, kuulo-, haju-, maku- ja tuntoaistia. Metsäkylvyssä yhdistyvät mindfulness ja luonnon hyvinvointivaikutukset.

Mitä metsäkylvyssä tehdään?

Metsäkylpy alkaa aina rauhoittumisella ja tilanteeseen keskittymällä. Tähän käytetään hengitysharjoituksia ja aistikokemuksia. Metsäkylvyn aikana ollaan usein hiljaisuudessa, jotta mahdollistetaan rentoutuminen ja "mestään uppoutuminen". Ohjaaja antaa erilaisia harjoituksia, joiden avulla tutustutaan metsään kaikkien aistien kautta. Harjoituksina voi olla esimerkiksi mieleisten elementtien etsimistä ja tutkimista, silmät kiinni ruohossa makoilua tai oksien havinan tahtiin hengittämistä.

Metsäkylvyn vaikutukset

Metsäkylpy syvästi rauhoittava ja voimaannuttava kokemus. Laadukas ja ohjattu metsäkylpy mahdollistaa asiakkaan heittäytymisen ja kontrollista luopumisen, jolloin saa vain nauttia ja vastaanottaa sen, mitä luonto tarjoaa. Metsäkylpy on unohtumaton kokemus sekä fyysisesti että psyykkisesti. Metsästä palattuasi olet hieman rauhallisempi, levollisempi ja onnellisempi kuin sinne mennessäsi.

Miten valmistaudun?

Säähän sopivat, lämpimät vaatteet ja mukavat kengät. Metsäkylvyssä ollaan paljon paikoillaan ja liikutaan hitaasti.

Kokemukseen kuuluu kahvi ja tee.

Tervetuloa nauttimaan!

Liput
Hinta
Määrä
SUMMA
  • Metsäkylpy 1.5 h 28.2.
    €35
    €35
    0
    €0
Yhteensä€0

Jaa tämä tapahtuma