top of page
HELMIKUUN Äänikylpy (5).png

ÄÄNIKYLPY

Kehoa ja mieltä rauhoittava musiikillinen syvärentoutus

Mitä äänikylpy on?

Äänikylpy on syvärentoutus, jossa osallistuja johdatellaan meditatiiviseen tilaan kauniiden äänien saattelemana. Äänikylvyssä käytettäviä soittimia ovat kristallimaljat, tiibetiläinen äänimalja, gongi, shamaanirumpu, symbaali ja tuulikellot. Äänikylvyn kesto on 1-2 tuntia ja siihen sisältyy rentouttava mielikuva-- ja hengitysharjoitus.

Mitä äänikylvyssä tehdään?

Äänikylvyssä osallistuja saa vain makoilla ja rentoutua ohjaajan saatellessa hänet meditatiiviseen tilaan ensin maadoittavan mielikuva- ja hengitysharjoituksen avulla, sen jälkeen kauniisti kumahtelevien soitinten avulla. Mielikuvaharjoituksissa osallistuja johdatetaan rentouttavaan ympäristöön, kuten luonnon äärelle, mikä helpottaa arjesta irtaantumista.

Äänikylvyn hyvinvointivaikutukset

Äänikylvyn hyvinvointivaikutukset ulottuvat sekä kehoon että mieleen. Äänikylvyn aikana keho rentoutuu ja mahdolliset jännitykset hellittävät. Hengitys syvenee, mikä helpottaa myös mielen rentoutumista. Huomio kääntyy sisäänpäin ja kauniit äänet sekä positiivinen mielikuvaharjoitus lisäävät hyvien tuntemusten ja ajatusten kokemista.

637842659670125892_Afterlight_Edit.jpg

"Parasta äänikylvyssä oli se, kun sai vain olla ja kuunnella. Luottamus siihen, että ohjaaja hoitaa homman ja minä saan vaan haaveilla ja rentoutua itekseni."

"Äänikylvyn aikana ajatukset selkiytyi huomattavasti, kun niiden antoi tulla ja mennä. Sitä jollain tavalla hyväksyi niiden läsnäolon.

"Äänikylvyn jälkeen olo oli pirteä ja mieli selkeä, voimaantunut innostunut mielikuvaharjoitteiden johdosta! Levollinen."

Äänikylvyssä käytetyt soittimiet olivat ihania! Pidin erityisesti matalasta gongista! Myös tuulikellojen ja kristallimaljojen ääni oli tosi kaunis!

"Oli hyvä että äänikylvyssä oli sekä mielikuvaharjoitus että aikaa, jolloin kuunneltiin vain ääniä. Aika meni tosi nopeasti!"

bottom of page