HELMIKUUN Äänikylpy (5).png

ÄÄNIKYLPY

Ota hetki itsellesi meditatiivisessa ja

rentouttavassa äänikylvyssä

Mitä äänikylpy on?

Äänikylvyssä ihminen pääsee rauhoittumaan erilaisin instrumentein tuotettujen kauniiden ja seesteisten äänien myötä. jotka sekä kuullostavat hyvältä että tuottavat ääniväreillään rentouttavaa oloa koko kehoon. Asiakkaan ei tarvitse muuta kuin pukeutua mukaviin vaatteisiin ja saapua paikalle. Äänikylpy tehdään lattialla istuen tai maaten riippuen asiakkaan valinnasta

Mitä äänikylvyssä tehdään?

Ennen äänikylpy tehdään hengitys- ja rentoutusharjoitus sekä käydään läpi äänikylvyssä käytettävät soittimet, joita ovat: seitsemän kristallista äänimaljaa, handpan-rumpu, shamaanirumpu, tuulikellot, matala kongi sekä tiibetiläiset, pienet symbaalit.  Tämän jälkeen ohjaaja aloittaa instrumenttien soittamisen ja asiakas saa vain istua tai maata paikoillaan. Äänikylvyn jälkeen on mahdollista vaihtaa ajatuksia tai kertoa kokemuksestaan loppupiirissä.

Miten äänikylpy vaikuttaa?

Erilaiset instrumentit tuottavat rauhoittavia ja kauniita ääniyhdistelmiä, joihin keskittymällä vaipuu syvään ja rentoutuneeseen tilaan. Hengitys syvenee ja mieli rauhoittuu. Äänikylvyn jälkeen olo on seesteinen ja rauhallinen. Äänikylpy voi herättää voimakkaitakin tunteita ja ajatuksia, joista on mahdollisuus keskustella äänikylvyn jälkeen.

Miten valmistaudun äänikylpyyn?

Äänikylvyssä tärkeintä on että voit rentoutua täysin: pue siis päällesi mukavat ja lämpimät vaatteet. Halutessai voit ottaa mukaan myös silmälaput sekä oman joogamaton, jonka päällä voit makoilla. Vilttejä löytyy Forestflow'n toimitilasta.

Mitä palveluun kuuluu?

  • 1,5 h - 2 h tunnin pituinen äänikylpy

  • Kahvi tai tee

Miten ilmoittaudun äänikylpyyn?

Voit ilmoittautua äänikylpyyn osallistumalla yleiseen äänikylpytapahtumaan. Kaikki Forestflow'n tapahtumat löydät Tapahtumat-sivulta.

Mikäli haluat varata ajan yksityiseen äänikylpyyn tai esimerkiksi ryhmälle, ota yhteyttä puhelimitse numeroon 044 324 1692/Milja Harju tai sähköpostitse info@forestflow.fi.

PALAUTTEET ÄÄNIKYLVYSTÄ

"Äänikylpy oli niin rentouttava, että nukahdin jo ensimmäisten minuuttien aikana"

"Ohjaajan ääni oli rauhallinen ja miellyttävä. Puheosuuksia olisi voinut olla enemmänkin äänikylvyn aikana"

"Erilaisten soittimien äänet olivat mielenkiintoisia ja kauniita. Tuulikellot sopivat hyvin äänikylvyn alkuun ja loppuun."

"Äänikylpy oli todella rentouttava ja rauhoittava, takkatulen ääni ja pimeys voimistivat ihanaa tunnelmaa"