top of page
1641575119940.jpg

TÄYDENKUUN RITUAALI

Itsetuntemusta syventävä luova harjoitus, johon voit osallistua oman kotisi lämmöstä.

Täysikuu on kaunis ja maaginen ilmestys. Kuuhun liitetään monia eri uskomuksia ja kuulla on erityinen merkitys esimerkiksi luonnonuskoissa. Kuun vaiheet symboloivat erilaisia asioioita ja eri vaiheiden on katsottu olevan otollisia myös erilaisten asioiden ja ajatusten luomiseen. Täysikuun ajatellaan olevan aikaa, jolloi voidaan ns. kerätä hedelmät, jotka aikaisempien kuiden aikana on kylvetty. Täysikuu yhdistetään myös suojeluun, puhdistautumiseen, parantumiseen sekä omien toiveiden ja tavoitteiden täyttymiseen.

 

Mitä Täydenkuun rituaalissa tehdään?

Rituaali sisältää inspiroivan meditaation, joka johdattelee osallistujat päivän teemaan. Seuraavaksi osallistujat saavat itsetuntemusta lisääviä maalaus- ja kirjoitustehtäviä, jotka osallistujat saavat tehdä itsekseen. Omia ajatuksia pääsee kuitenkin jakamaan tapahtuman lopussa järjestettävässä loppupiirissa.

 Tapahtuman harjoitukset auttavat tarkastelemaan omia ajatuksia ja tunteita sekä omaa elämää. Ajatusten ja harjoitusten myötä on mahdollista tarkastella realistisesti, mihin suuntaan oma elämä on menossa, kaipaisiko siihen jotakin lisää, jotakin vähemmän tai onko kaikki kenties hyvin juuri nyt.

Kenelle Täydenkuun rituaali sopii?

Tapahtuma sopii henkilölle, joka nauttii luovuudesta ja itsetutkiskelusta ja kaipaa kenties pientä piiriä samoista aiheista kiinnostuneita ihmisiä ympärilleen. Tapahtumassa yhdistyy sujuvasti itsenäinen työskentely ja yhteinen keskustelu, jossa osallistuja saa jakaa haluamiaan asioita. Tapahtuman tarkoituksena on, että osallistuja pääsee reflektoimaan itseään ja elämäänsä ja pääsee asettamaan intention seuraavalle kuukaudelle.

Katso kalenterista seuraavan tapahtuman ajankohta.

637842659670125892_Afterlight_Edit.jpg

PALAUTTEET

Tapahtumassa parasta oli maalaus- ja kirjoitustehtävät sekä meditaatiot olivat mielenkiintoinen ja toimiva kokonaisuus.

Pidin selkeästä ja rauhallisesta ohjaustyylistä ja siitä, että myös omia fiiliksiään oli mahdollista jakaa jos halusi.

Parasta tapahtumassa oli rentoutuminen, läsnäolo ja mielikuvaharjoitukset, yhteinen ja itsenäinen pohdinta.

Tapahtumasta sai hyvät ennakko-ohjeet kotiin ja ohjaaja oli lempeä ja läsnäoleva.

bottom of page